Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

wereldwinkelDe WK-gekte is ook toegeslagen in de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther.  Iedere betalende klant ontvangt tot 11 juli een gratis lot en maakt daarmee kans op een cadeaubon van € 100,00.

 Gratis loten

Houd je niet van voetbal? Er is op dit moment geen ontkomen aan. En of het sparen voor al die gadgets nog niet genoeg is heeft ook de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther  een actie gekoppeld aan  het WK-voetbal. Iedere betalende klant ontvangt tijdens het WK-voetbal een gratis lot. En bij een loterij ontbreekt het zeker niet aan prijzen. De hoofdprijs bestaat uit een cadeaubon t.w.v. € 100,00. Daarnaast zijn er nog 2 cadeaubonnen te winnen van € 25,00. De cadeaubonnen zijn te besteden in de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther. Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Marskramer Heeswijk-Dinther en Sterrin. 

 Prijsuitreiking

Op zaterdag 17 juli om 15.00 uur worden in de Wereldwinkel de prijswinnaars bekend gemaakt van de WK-loterij. Ook u kunt hierbij zijn. U bent van harte welkom in de winkel aan de Jonker Speelmanstraat. Breng wel uw lot(en) mee. U weet dan gelijk of u de gelukkige bent van een van de cadeaubonnen.

 Openingstijden Wereldwinkel

De openingstijden van de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther zijn woensdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur. Op vrijdag kunt u er terecht van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Loop vrijblijvend eens binnen. De vrijwilligers van de Wereldwinkel helpen u graag bij u aankoop.