Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

mediaversaMediaversa houdt zich sinds 2000 bezig met: websites internet marketing en websoftware.
Vanuit de start in Sint-Oedenrode heeft een gestage groei van het bedrijf plaatsgevonden. Via Veghel kwam het bedrijf in 2007 in Uden terecht.
Momenteel werkt Mediaversa met 21 mensen voor bedrijven uit deze regio en landelijk aan websites. Met name in de vindbaarheid van websites is Mediaversa vergaand gespecialiseerd.

Met de overname hoopt Mediaversa meer bekendheid en binding te krijgen in de regio Eindhoven-Helmond, waar Webwalkerz zo'n 3 jaar actief is geweest. Met de overname hopen de mensen van Webwalkerz hun klanten een professioneler organisatie en continuiteit te kunnen bieden. Mediaversa hoopt met het overnemen van Webwalkerz de groei van de afgelopen jaren voort te zetten.

Eigenaar Alexander Nelissen uit Heeswijk-Dinther is enthousiast, Met deze overname hebben we ons klantenbestand uitgebreid met klanten van veelal MKB die prima bij ons bedrijf passen. De overname heeft de nodige tijd en voorbereiding gekost. Sinds januari 2010 zijn de eigenaren van Webwalkerz en Mediaversa met elkaar in gesprek geweest. Aangezien de komende tijd nog meer groter acquisitie activiteiten te verwachten zijn is er vanaf vandaag ook op Twitter informatie te vinden.