Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015


cateringUit onderzoek is gebleken dat het steeds populairder wordt om thuis te feesten. Zonder dat men het beseft zijn er thuis veel meer mogelijkheden tegen minder kosten. Denk bijvoorbeeld aan uw eigen huisregels in tegenstelling tot het rookverbod in café en zaalverhuur.  Romme Tapservice & Catering speelt handig in op deze nieuwe trend en onderscheidt zich door altijd verse en ambachtelijke producten te leveren uit eigen slagerij, want ook ECO is helemaal in!

Sinds maart dit jaar is Heeswijk-Dinther een flexibele en  vernieuwende speler op de foodservice markt rijker. Gespecialiseerd  in het verzorgen van een hoogwaardige, ambachtelijk bereide  culinaire invulling, thuis of op locatie. Van barbecue tot buffet en  van borrelhapje tot professionele bierinstallatie, Romme houdt  altijd rekening met de wensen van de klant.

Samenwerking
Wat begon als een tapservice is uitgegroeid tot een nauwgezette en  professionele samenwerking met Verheijden Catering en Barbecue, alom  bekend in Heeswijk-Dinther en omgeving. De jarenlange expertise van  deze cateraar zorgt voor een kwalitatief groot aanbod van een divers  en uitgebreid assortiment.

Succes
Na de introductie van Romme Tapservice & Catering breidt het  klantenbestand al snel uit. Naast barbecue feestjes, communiefeesten  en verjaardagen aan huis zijn er inmiddels ook grotere bedrijven met  Romme in zee gegaan.

Bob Romme over het succes: ?Er wordt tegenwoordig veel vaker thuis gefeest waar de mogelijkheden groter en goedkoper zijn dan feesten in een zaal of club. Denk vooral aan het rookverbod, huisregels en openingstijden. Thuis geeft u uw feestje zelf vorm. Mijn assortiment is breed én altijd ?groen?. Dat wil zeggen dat ik altijd verse producten lever, vaak recht van het land. Ook de bierinstallatie slaat erg aan. En zeg nu zelf, wat is er nog leuker dan je eigen biertje tappen? En alles kan geregeld worden. Van personeel, bars en koelkasten tot tenten, tafels en zelfs de afwas! Grotere bedrijven feesten wel vaak op locatie en hier kan ik mijn creativiteit de vrije loop laten. Zo hebben we laatst een tapasbuffet voor 80 personen verzorgd. Groots en erg bijzonder!?

-------------------------------