Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

bernhezeMocht u gebeld worden door een bedrijf dat vraagt of u een vermelding wilt plaatsen in een (ondernemers)gids van de gemeente, ga hier dan niet op in en zorg dat u niks ondertekent. Deze bedrijven werken niet in opdracht van de gemeente, maar proberen u een abonnement te verkopen.  Neem bij twijfel gerust contact op met de gemeente.
 
De gemeente is momenteel wel bezig met de actualisatie van de gemeentegids 2011. Het bedrijf dat u hiervoor kan benaderen is Akse Media.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Momenteel is Akse Media bezig met actualisatie van redactionele adressen voor de gemeentegids 2011. Aan alle adressen binnen de gemeente die een e-mailadres in de vermelding hebben, is een automatische mailing verzonden waarmee ze kunnen reageren. De overige adressen worden in de komende weken telefonisch benaderd of ontvangen een brief.

   

Voor mutaties en/of aanmeldingen kan men op de volgende manieren reageren: 
 - e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (o.v.v. gemeentegids Bernheze);  

- telefonisch: (0223) 673010 (redactie Akse Media);  

- schriftelijk: Akse Media (t.a.v. gemeentegids Bernheze) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

 

 

 

Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunnen worden doorgegeven tot 24 september 2010.