Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Wereldwinkel5 september is het weer zover. Het einde van de afwijkende openingstijden in verband met de zomervakantie en het einde van de uitverkoop. Alle reden dus om een bezoek te brengen aan de Wereldwinkel gevestigd aan de Jonker Speelmanstraat te Heeswijk-Dinther.

De inkoopgroep van de Wereldwinkel heeft voor de zomervakantie al haar inkopen gedaan en de winkel ziet er weer mooi uit. Elke maand gaan de dames naar Culemborg. Daar is namelijk Fair Trade Original gevestigd. Fair Trade Original koopt haar producten onder faire handelsvoorwaarden in bij haar handelspartners en biedt hen ondersteuning op het gebied van productontwikkeling, productietechnieken, logistiek en marketing.

 Wereldwinkel Heeswijk-Dinther vindt dat de wereldhandel moet veranderen zodat producenten een kans krijgen op een leven zonder armoede en met voldoende kansen op ontwikkeling. Met de verkoop van producten laten zij zien dat handel ook anders kan. Zij bieden de inwoners van Heeswijk-Dinther en Loosbroek een keuze. Koop je een cadeau in de Wereldwinkel, dan draag je bij aan de ontwikkeling van de makers ervan. De vrijwilligers van de Wereldwinkel helpen u graag bij u aankoop. Loop vrijblijvend eens binnen.

 De openingstijden van de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther zijn:
- woensdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur.
- op vrijdag kunt u er terecht van 10.00 tot 17.00 uur en
- op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.