Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Foto_Jacques_Worms_WereldwinkelprijsIn de aanloop naar Sinterklaas organiseerde de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther een prijsvraag in de vorm van een Sinterklaasrebus. Deelnemers maakten kans op een Fair Trade Chocoladeletter van Tony Chocolonely én een Max Havelaar Vijfje.

 Alle deelnemers die als oplossing “hoor wie klopt daar kinderen” invulden maakten kans op de prijs.

Prijswinnaar Sinterklaasrebus
Op zaterdag 4 december mocht de elfjarige Teun van Rooij uit Heeswijk-Dinther uit handen van PR-medewerkster Marijke den Otter zijn prijs in ontvangst nemen. Teun is blij met zijn prijs en geeft eerlijk aan wel een beetje geholpen te zijn door zijn moeder. Of hij zijn Max Havelaar Vijfje uit gaat geven weet hij nog niet want het is wel een vijfje dat in een beperkte oplage is uitgegeven.

Prijswinnaar Fair Trade Week 2010
Naast de prijsuitreiking van de Sinterklaasrebus was er nog een winnaar bij de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther. Iedereen die tijdens de Fair Trade Week 2010 voor minimaal € 10,00 een cadeautje kocht in de Wereldwinkel maakte kans op een echte Piet Hein Eek vaas of schaal. Uit handen van bestuurslid, Clazien de Mol, mochten de heer en mevrouw Hopstaken uit Heeswijk-Dinther een Piet Hein Eek schaal in ontvangst nemen.

Breng uw stem uit!
Nog eenmaal doen bestuur en vrijwilligers een beroep op de leden van Rabobank Bernheze Maasland. Het project “zonne-energie voor eerlijke handel” hoopt dat dank zij uw stem het project ook uitgevoerd kan gaan worden. Heeft u uw stem nog  niet uitgebracht voor het Coöperatief Dividend? Ga voor 14 december naar www.heeswijkdinther.wereldwinkel.nl en laat uw stem niet verloren gaan.