Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

rabobank_bernhezemaaslandTijdens de Coöperatieve Ontmoeting op 14 december wordt bekend gemaakt welke zestien projecten een bijdrage ontvangen uit het fonds Coöperatief Dividend. Het Coöperatief Dividend van Rabobank Bernheze Maasland is een fonds dat stichtingen en vereniging een kans geeft om hun project te realiseren. Op deze manier ondersteunt en stimuleert het fonds de directe leef- en woonomgeving in de gemeenten Bernheze, Maasdonk en Lith. Dit jaar is er een bedrag van € 90.000,- beschikbaar. Van de zestig aanvragen zijn er door de Ledenraad van Rabobank Bernheze Maasland zestien projecten genomineerd.

Humberto Tan
Het programma van de Coöperatieve Ontmoeting is divers en sportief van aard. Een panel van gedreven sporters, zal onder leiding van Humberto Tan, alles vertellen over hun passie en gedrevenheid. Na dit sportpanel worden de zestien winnaars van het Coöperatief Dividend bekend gemaakt. Tot en met 14 december is het, als lid van Rabobank Bernheze Maasland, mogelijk te stemmen op de genomineerde projecten via www.rabobank.nl/bernhezemaasland. Om het de stemmer makkelijker te maken, presenteren alle genomineerde projecten zich op deze website. Geïnteresseerden in een lidmaatschap van de bank kunnen zich eveneens via deze website aanmelden.

Uniek fonds
Rabobank Bernheze Maasland is een coöperatieve bank. De belangen van haar leden en klanten staan daarbij voorop. Het Coöperatief Dividend is daar een goed voorbeeld van. Door projecten te steunen die een duurzame en structurele verbetering tot gevolg hebben, ondersteunt dit fonds jaarlijks vele verenigingen en stichtingen in het werkgebied van de bank. Met andere woorden; 'leren vissen en niet eenmalig eten geven'. Geen andere Nederlandse bank beschikt over dit principe en gedachtegoed en dat maakt de Rabobank uniek!