Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

bernhezeInformatieavond op woensdag 15 december om 19.30 uur wordt in Cultureel Centrum Servaes in Heeswijk-Dinther een informatieavond gehouden over CPO voor bedrijven, ofwel het oprichten van een bedrijfsverzamelgebouw door een collectief van bedrijven.

 

Op ’t Retsel Noord in Heeswijk-Dinther wil de gemeente één kavel reserveren voor de oprichting van een bedrijfsverzamelgebouw. De gemeente wil de kavel niet aan één projectontwikkelaar of ondernemer verkopen, maar aan een combinatie van verschillende ondernemers, die samen een bedrijfsverzamelgebouw willen oprichten. Een soort van collectief particulier ondernemerschap (CPO), maar dan voor bedrijven.

 

Van CPO is sprake als een collectief van, in dit geval, ondernemers een bouwlocatie koopt en gezamenlijk en in eigen beheer met zelf gekozen partners een bouwproject ontwikkelt en realiseert. Het bedrijfsverzamelgebouw dient voor eigen gebruik.

 

Tijdens de informatieavond wordt het voornemen om op deze manier een bedrijfsverzamelgebouw te faciliteren, toegelicht door de gemeente. Daarnaast zijn Rabobank Bernheze Maasland en Wedemeijer & Dielissen notarissen aanwezig om de financiële en juridische aspecten nader toe te lichten.

 

De informatieavond is puur informatief en verplicht u tot niets. Indien u de informatiebijeenkomst bij wilt wonen, kunt u zich aanmelden bij mevrouw J. Kasteleijn (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het algemene nummer 0412-458888).