Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

downtown_sportwinkel_2010_Jasper_van_Doorn
Vele winkels deden mee, 5 werden er genomineerd en één is er de winnaar geworden! Down Town uit 's-Hertogenbosch is op 10 januari door het landelijke sportvakblad Sportcult uitgeroepen tot "sportwinkel van het jaar 2010". In een bomvol Sport Business Centrum in Leusden werd door oud-winnaar Bart Dirven de Sportcult ‘Sportwinkel van het jaar 2010' bekend gemaakt. 

Jasper van Doorn, eigenaar van Down Town in Den Bosch, ging er met de felbegeerde Sportcult trofee en een cheque ter waarde van 750 euro van M2 Retail vandoor.
Voor eigenaar Jasper van Doorn (woonachtig in Heeswijk-Dinther) was de nominatie een grote verrassing, maar het uiteindelijke winnen van deze mooie prijs was helemaal niet verwacht. Als kleine zelfstandige moest Jasper het opnemen tegen grote winkels als Intersport Uden en Wim Jaquet in Amersfoort, waardoor de prestatie om te winnen alleen maar groter is.
Daarbij is het nog uniek dat Down Town niet zomaar een sportwinkel is, maar een extreme sportshop. Bij Down Town vind je geen voetbalschoenen en tennisrackets, maar snowboards, skateboards, BMX-fietsen en inlineskates. De vakjury is op dit gebied niet zo bekend, maar waren toch overtuigd van de kracht van Down Town. Het beste werd gescoord op het gebied van vakkennis, klantvriendelijkheid, internet en social media, onderscheidend assortiment en klantenbinding. Verder was de jury onder de indruk van het jonge ondernemerschap van deze 34-jarige Hadeejer en werd de mystery shopper goed geholpen!
"Een mooie pluim op jaren met plezier werken." aldus Jasper van Doorn. Zonder mijn team en al de klanten was dit uiteraard niet gelukt. Het team is al getrakteerd op een etentje en de klanten kunnen de komende weken rekenen op speciale acties! Benieuwd, kijk dan regelmatig op www.downtown.nl.