Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

110205aanbieding_van_de_maand_februariBiologische witte wijn en chocolade biscuits  
De maandaanbieding van de Wereldwinkel richt zich in de maand februari op het thema Feest. Bij een feestje hoort lekker snoepen vandaar de aanbieding op de choco sticks in melkchocolade, choco biscuits met pure chocolade en de biologische stroopwafels. In februari ontvangt u maar liefst 15% korting op deze lekkernijen. Bij feest hoort ook een drankje. Graag laat de Wereldwinkel u kennis maken met de biologische witte wijn Torrentés-Sauvignon. Per fles ontvangt u € 1,00 korting. En naast deze korting maakt u bij aankoop van minimaal € 10,00 aan producten tot en met 12 februari ook nog eens kans op een boeket Fairtrade rozen. 

Choco Sticks en biscuits
De knapperige roomboter biscuits zijn overgoten met een heerlijke laag pure chocolade. Voor de sticks is gebruik gemaakt van melkchocolade. De cacao is afkomstig van boerenorganisaties in Ghana of de Dominicaanse Republiek. De suiker wordt onder andere verbouwd in Paraguay.Beide lekkernijen lenen zich, naast dat ze lekker zijn bij de koffie, ook uitstekend als ingrediënten voor een heerlijke fruitcocktail of. Het recept vindt u op www.heeswijkdinther.wereldwinkel.nl  

Biologische witte wijn
De Torrentés-Sauvignon is een biologische witte wijn van de coöperatie La Riojana uit Argentinië. De Wereldwinkel wil de wijn uit Argentinië onder de aandacht brengen omdat dit land nog steeds onder de ontwikkelingslanden valt. La Riojana is gevestigd in een arme streek van het land en bestaat als sinds 1940. Vanaf 1996 werkt La Riojan aan de overschakeling naar biologische landbouw. 168ha wijngaarden zijn inmiddels biologisch gecertificeerd.De droge, witte wijn is een mengeling van twee druivensoorten Sauvignon Blanc met een hint van citrus en Torrontes met een eerder bloemrijke, kruidige toets. Het resultaat is een verrukkelijke frisse wijn met een fijn aroma van tropische vruchten. De Bio Torrontes heeft wijnkenners al overtuigd. “De geur alleen al is van aard om verstokte niet-wijndrinkers te bekeren”, schreef wijnkenner Dirk Rodriguez. 

Valentijnsaktie
Naast bovenstaande maandaanbiedingen is het ook nog actie in de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther. Koop voor minimaal € 10,00 aan producten en u maakt bovendien nog kans op een boeket Fairtrade rozen. Tevens mag u ook nog iemand verrassen met een boeket Fairtrade rozen. Bloemensalon Miranda zal dit boeket op 14 februari, Valentijsdag, bij de gelukkige thuisbezorgen. De actie loopt tot en met 12 februari. Dan maken we ’s middags 2 winnaars bekend. 

Openingstijden
Wereldwinkel Heeswijk-Dinther is gevestigd aan de Jonker Speelmanstrat 10.
De openingstijden van de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther zijn
woensdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur.
Op vrijdag kunt u er terecht van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
Loop vrijblijvend eens binnen. De vrijwilligers van de Wereldwinkel helpen u graag bij u aankoop.