Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

140211_uireiking_fairtrade_rozenBoeketten “eerlijke” rozen uitgereikt!
Op zaterdag 12 februari werden 2 deelnemers van de Valentijnsaktie verrast met een telefoontje en het verzoek om om 14.00 uur naar Miranda’s Bloemensalon te komen. Uit handen van Hans van den Reek van Miranda’s Bloemensalon en Marijke den Otter, PR-medewerkster van de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther, ontvingen de winnaars, Johanna van Lankveld en Elly Verkuijlen, een prachtig boeket Fairtrade rozen.

Vlnr: Johanna van Lankveld, Hans van den Reek, Marijke den Otter en Elly Verkuijlen. 
Foto gemaakt door Jacques Worms.


Valentijnsaktie

Van 20 januari tot en met 11 februari ontvingen klanten bij besteding in de Wereldwinkel van minimaal € 10,00, een coupon waarmee kans gemaakt werd op een boeket Fairtrade rozen. En omdat er niets leuker is dan iemand te verrassen mochten de winnaars ook nog iemand die ze aardig vonden een boeket Fairtrade rozen cadeau doen. Deze boeketten werden door Miranda’s Bloemensalon bezorgd op Valentijnsdag.

 

Winaars

Johanna van Lankveld en Elly Verkuijlen, beiden uit Heeswijk-Dinther, waren de 2 gelukkigen. Naast dat ze ieder een prachtig boeket in ontvangst mochten nemen mochten ze ook nog iemand verrassen met een boeket Fairtrade rozen. Johanna vond het leuk om de familie van de Velden uit Heeswijk-Dinther te verrassen. Op de vraag: Waarom de familie van de Velden antwoordde Johanna: “Het zijn goede kennissen die ik graag wil verrassen met een boeket Fairtrade rozen als dank voor hun vriendschap”.  Elly wilde Dorothé van de Ven  verrassen. “Dorothé woont bij mij in de buurt en ik vind dat ze een opkikkertje heeft verdiend, aldus Elly.

 

Samenwerking

Wereldwinkel Heeswijk Dinther heeft een ruim assortiment aan cadeauartikelen, wijn, chocolade en andere levensmiddelen. Naast dat zij zelf “eerlijke”producten verkoopt zoekt zij voor acties bewust de samenwerking met ondernemers die bewust bezig zijn met duurzaam ondernemen. Reden dus om voor de Valentijnsaktie eens te informeren of de “eerlijke”rozen uit de kwekerijen in Kenia ook tot het assortiment van Miranda’s Bloemensalon behoorden. Dit was nog niet het geval maar Hans van den Reek vond het initiatief van de Wereldwinkel erg leuk en de bloemen waren dan ook binnen de week te koop in de bloemensalon.

Maakt u als ondernemer in Heeswijk-Dinther of Loosbroek ook gebruik van Fairtrade producten en vindt u het leuk om samen met de Wereldwinkel een actie op te zetten stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Informatie Wereldwinkel

Meer informatie over de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther kunt u vinden op www.heeswijkdinther.wereldwinkel.nl.