Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

110402aanbieding_van_de_maand_april“Eerlijke” levensmiddelen uit andere culturen. 
De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en heerlijke levensmiddelen uit andere culturen.

Levensmiddelen waarmee het voor iedere kok mogelijk is een heerlijk werelds gerecht op tafel te zetten zonder uren in de keuken te staan. Wat denkt u van Kaapse Kerrie Maaltijdsoep of Pandanrijst met kip-kerrie. Koopt u in de maand april de Fair Trade Original Kaapse Kerriesaus dan ontvangt u maar liefst een korting van 20% korting.
 
Kaapse Kerriesaus zorgt voor opleiding en werkgelegenheid.
De kant en klare kooksaus is afkomstig van Fair Trade Original. Deze ideële handelsorganisatie gelooft in handel als dé motor voor ontwikkeling. Fair Trade Original biedt bedrijven in Afrika, Azië en Latijns-Amerika eerlijke handelsvoorwaarden en helpt hen om sterke ondernemers te worden. De kooksaus wordt gemaakt in een moderne kleine fabriek vlakbij Kaapstad. Het bedrijf heeft flink geïnvesteerd in voedselveiligheid en nieuwe technieken. Samen met de Zuid-Afrikaanse partner biedt Fair Trade Original deze fabriek eerlijke handelsvoorwaarden en ondersteuning bij het opleiden van hun medewerkers. Een percentage van het inkoopbedrag van de kooksaus gaat naar een speciaal fonds bestemd voor scholing en training van de werknemers. Dit betekent voor hen: betere vooruitzichten in de fabriek, maar ook op de arbeidsmarkt waar geschoold personeel schaars is. 

Kaapse Kerrie is een culinaire kooksaus met een kruidige kerriesmaak met een vleugje kokos. Gemaakt volgens traditioneel Zuid-Afrikaans recept en afkomstig uit de Kaapstreek. Zuid-Afrika wordt vanwege de mix van culturen ook wel ‘Rainbow Nation’ genoemd. Dat vind je terug in hun keuken. Die heeft een rijke historie met culinaire invloeden uit Afrika, Europa en het Verre Oosten. De kooksaus is gemaakt volgens een veelzijdige culinaire traditie en uitstekend te combineren met de Basmati- of Pandanrijst van de Wereldwinkel ook te koop in de maand april met maar liefst 20% korting! 

Op zoek naar recepten?Vraagt u zich ook met regelmaat af wat we vandaag weer zullen eten. Surf naar de website  www.heeswijkdinther.wereldwinkel.nl en doe inspiratie op of loop eens binnen in de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther en vraag naar de gratis receptenkaarten.

 Bereikbaarheid Wereldwinkel Heeswijk-Dinther
De Wereldwinkel is open op woensdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur. Op vrijdag kunt u er terecht van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
Tijdens de openingstijden is de winkel ook telefonisch bereikbaar op (06) 46294520.