Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

WereldwinkelSamen acties en evenementen organiseren 
Bernheze kent 3 unieke cadeauwinkels, geen eenmanszaken maar stichtingen, waar het maken van winst niet op de 1ste plaats komt. De cadeauwinkels zijn gevestigd in Heesch, Nistelrode en Heeswijk-Dinther en dragen de naam Wereldwinkel. Het succes van de Wereldwinkels in Bernheze is volledig afhankelijk van vrijwilligers.

De vrijwilligers die verantwoordelijk zijn voor de PR van de Wereldwinkels in Bernheze hebben het idee dat het succes vergroot kan worden door samen te gaan werken. Door samen een aantal acties en evenementen te gaan organiseren waarbij werkzaamheden en kosten gedeeld kunnen worden hopen ze de bekendheid en in de toekomst ook de omzet van de Wereldwinkels in Bernheze te vergroten.Dat is waar het uiteindelijk allemaal omgaat. Geen hoge winst maar hoge omzet die ten goede komt aan de producent!

Wat wil de Wereldwinkel
De Wereldwinkel staat voor eerlijke handel gebaseerd op respect voor mens en milieu. De Wereldwinkel geeft producenten een stem. Met het inkomen dat de producenten door de verkoop van producten verdienen kunnen zij een beter leven bouwen. Met de verkoop van originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit ander culturen laat de Wereldwinkel zien dat handel echt anders kan.
De inwoners van Bernheze kunnen hiervoor terecht in een van de 3 Wereldwinkels die Bernheze rijk is. Loop vrijblijvend eens binnen. De vrijwilligers van de  Wereldwinkel helpen u graag bij uw aankoop. Op dit moment vindt u naast het vaste assortiment ook een uitgebreid Paasassortiment. 

Wereldwinkels in  Bernheze.
In de kernen Heesch, Nistelrode en Heeswijk-Dinther is de Wereldwinkel gevestigd.
De locatie Heesch is te vinden aan de Misse 4.
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
In Nistelrode kunt u terecht aan het Raadhuisplein 1B.
Openingstijden: woensdag-donderdag-zaterdag van 10.00 toto 17.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur.
De locatie Heeswijk-Dinther is te vinden aan de Jonker Speelmanstraat 10.
Openingtijden: woensdag en donderdag van 13.30 tot 17.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
Alle 3 de vestigingen zijn tijdens openingstijden telefonisch te bereiken.
Voor meer informatie zie www.wereldwinkels.nl.
De Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther heeft bovendien een eigen website welke zeker een bezoek waard is. Surf naar: www.heeswijkdinther.wereldwinkel.nl

Ontbijtactie
Op dit moment zijn de PR medewerkers druk bezig met de organisatie van de eerste Bernhezer actie. Deze actie zal plaatsvinden in de maand mei. Koop tijdens de actieperiode voor minimaal € 5,00 in de Wereldwinkel en maak daarmee kans op een ontbijtpakket ter waarde van € 20,00. Deze actie zal gekoppeld worden aan een landelijke actie waarmee u zelfs kans maakt op een ontbijtpakket ter waarde van € 275,00.
Meer informatie vindt u eind april op deze site.