Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Wereldwinkel_moederdagactie_2011_18 mei is het Moederdag. Een dag waarop alle moeders in de wereld het verdienen te worden verrast. De Wereldwinkel vraagt daarom aandacht voor de moeders in de derde wereld. Door het kopen van een cadeautje in de Wereldwinkel geef je moeders in de derde Wereld een kans op een beter leven. En het mooie is dat die moeders dan ook de mogelijkheid krijgen hun kinderen een leuke jeugd te geven. Speciaal voor Moederdag heeft de Wereldwinkel in Heesch en Heeswijk-Dinther kleine pakjes broodbeleg in de aanbieding om jouw moeder te verrassen met een eerlijk ontbijt. Maar je kunt je moeder ook verrassen met een heerlijke pannenkoek..

Moederdagactie
De gratis moederdagactie werkt als volgt: met het oplossen van een rebus maakt u kans op een van de 3 cadeaubonnen ter waarde van € 50,00, beschikbaar gesteld door "de Koekenbakkers" uit Heeswijk-Dinther. Deze cadeaubon is alleen te besteden op zondag 8 mei. Om u een indicatie te geven: met de cadeaubon kunt u met ongeveer 4 personen gaan genieten van een overheerlijke pannenkoek inclusief een drankje. Meedoen aan de moederdagactie kan door het oplossen van een rebus. Het deelnameformulier kunt u downloaden op www.heeswijkdinther.wereldwinkel.nl . Geen computer? Haal dan het deelnameformulier in de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther. Deponeer de oplossing van de rebus uiterlijk 28 april in de speciale brievenbus in de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther. Op 29 april worden de 3 winnaars bekend gemaakt.

Kinderen en de Wereldwinkel

Doel van de moederdagactie is om kinderen kennis te laten maken met de Wereldwinkel. De Wereldwinkel is dan ook erg blij met de samenwerking met de basisscholen in Heeswijk-Dinther en Loosbroek. De basisscholen hebben aan alle leerlingen een deelnameformulier uitgereikt. Daarnaast heeft basisschool 't Palet en de Bolderik afgelopen jaar ook een dependance van een Wereldwinkel op school gehad. Dit jaar komt er ook tijdelijk een dependance op 't Mozaïek. Meer informatie hierover te zijner tijd op deze website.

(H)eerlijk broodbeleg
Wereldwinkel_moederdagactie_2011_2Naast cadeau-artikelen verkoopt de wereldwinkel ook levensmiddelen. Speciaal voor moederdag hebben de Wereldwinkels in Heesch en Heeswijk-Dinther een aanbieding van broodbelegproducten. Mini porties van broodbeleg zoals o.a. hagelslag, jam en pindakaas vormen een mooie aanvulling op een (h)eerlijk ontbijt. Voor een paar euro maakt u al kennis met 7 verschillende soorten van eerlijk broodbeleg. Deze mini portieverpakkingen zijn ook erg leuk voor bij het Paasontbijt. Loop vrijblijvend eens binnen in de Wereldwinkel en maak kennis met het uitgebreide assortiment. De vrijwilligers staan u graag te woord.