Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Aa-Land_-_Hans_van_der_Pas_en_Geert_HermansDiverse ondernemers in de landbouw, toerisme en recreatie in het Aa-Land hebben op 18 april jl. de oprichting van Coöperatie Aa-Land gevierd. Ondernemers uit de wijde omgeving van rivier de Aa, gezien vanuit Heeswijk Dinther, hebben in de Museumboerderij hun eerste Ondernemerscafé gehouden. Dit is een van de doelen van de coöperatie: netwerken, kennis delen en vergroten en samenwerken voor een betere marktpositie.

In een besloten programma voor de 10 ondernemers die het initiatief zijn gestart, heeft wethouder Hans van der Pas van gemeente Bernheze samen met Geert Hermans, voorzitter Aa-Land, symbolisch het logo onthult. De wethouder onderstreept de waarde van dit mooie en aantrekkelijke gebied in Brabant. Hij waardeert ook het enthousiasme van deze ondernemers, maar wijst hen er vooral op zich vanaf nu krachtig te presenteren. Laat dit gebied en de makers ervan zien!

Aa-LandHet Aa-Land heeft een soort schild gekozen als logo om de tijden van kastelen en landerijen terug te halen. De mystieke verschijning van de 'Vorst van het Aa-Land' laat het al 10.000 jaren stromende riviertje de Aa weer herleven door de rijping te laten zien van de natuur en landschap. Daarbij laten zij graag de burgers proeven, bewegen, groeien en beleven in dit prachtige gebied en alles wat de ondernemers u te bieden hebben.

Tijdens de 2e Paasdag presenteert het Aa-Land zich aan het brede publiek tijdens het seizoensfeest Lentebloei op kasteel Heeswijk ( www.kasteelheeswijk.nl ) . En het Aa-Land is vanaf dan ook te vinden op www.aa-land.nl . Uiteraard is het Aa-Land op zoek naar nieuwe leden en zij kunnen zich aanmelden via Geert Hermans 06 - 427 188 29.