Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Wereldwinkel_muffins_en_browniesZelf bakken is ontzettend leuk, maar het moet niet te ingewikkeld zijn. Dat vinden althans de meeste mensen. De wereldwinkel heeft daarom nieuwe bakmixen van Fair Trade Original in het assortiment. Hiermee maak je in een handomdraai de lekkerste brownies met een volle chocoladesmaak of muffins die rijkelijk zijn gevuld met chocoladestukjes. De mixen zijn gemaakt met fairtrade rietsuiker en fairtrade cacao (de brownies) of chocoladestukjes (de muffins). Om het je helemaal gemakkelijk te maken zitten er ook vormpjes bij de verpakking. Vanzelfsprekend hebben de producten het Max Havelaar keurmerk terwijl - naast eerlijke handelsvoorwaarden - de boerencoöperaties die suiker en cacao voor de mixen leveren bovendien een ontwikkelingspremie ontvangen die ze naar eigen inzicht kunnen besteden aan sociaal-economische projecten. Zo wordt op Mauritius de premie door de suikerboeren onder meer besteed aan verbetering van de suikerrietteelt en het transport van het suikerriet naar de suikerfabriek.

Maak kans op een high tea pakket
Ben jij creatief? Maak een persoonlijk recept met de nieuwe Fair Trade bakmixen en maak kans op een high tea pakket ter waarde van € 40,00. Het pakket bestaat onder andere uit de Mixen voor Muffins en Brownies, een kleurig taartplateau, feestkaarsjes, Fudge, Abrikozenjam, pure chocolade en natuurlijk diverse soorten thee. En dat allemaal van Fair Trade Original. Mail jouw feestelijke variatietip, eventueel met foto, aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Insturen kan tot uiterlijk 1 juli 2011. Meer informatie over de mixen of de actie vindt u op www.heeswijkdinther.wereldwinkel.nl .

Moederdagactie Wereldwinkel Heeswijk-Dinther
Na een (h)eerlijke brunch met brownies en muffins kun je jouw moeder 's avonds nog verrassen met een lekkere pannenkoek bij de Koekenbakkers in Heeswijk-Dinther. De Wereldwinkel heeft in samenwerking met de Koekenbakkers een moederdagactie opgezet. Door het oplossen van een rebus maak je kans op een van de 3 waardebonnen, te besteden op Moederdag bij de Koekenbakkers. Meedoen kan nog tot en met 29 april. Om 12.00 sluit de actie. Het deelnameformulier en meer informatie over de actie vindt u op  www.heeswijkdinther.wereldwinkel.nl