Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

110703-wvdl-Jan_van_erp_11Een café voor iedereen, Jan van Erp. Vandaag opende het café dan ook voor iedereen zijn deuren. Het was namelijk opendag bij de compleet vernieuwde horecagelegenheid. Aan de Abdijstraat 39 zaten de terrassen na een periode van leegte weer vol. Zongenieters nipten van een fris drankje en de nieuwsgierige gasten namen een kijkje hoe eigenaren Maarten Hermans en Donny Abbens het café een totaal nieuwe look hebben gegeven.

 

Het café en de feestzaal hebben een ware metamorfose ondergaan. Het straalt een hippe trendy sfeer uit, door de licht gekozen kleuren en de moderne inrichting. De paarse verlichting bij de bar en op sommige punten maken die ambiance af. Maar doordat er ook veel is gewerkt met hout en andere klassieke elementen blijft de authenticiteit van het vroegere café in tact. En dat was ook de bedoeling. Maarten  en Donny willen namelijk dat Jan van Erp net zoals vroeger een gastvrije uitvalsbasis is voor tal van gelegenheden.

Ze gaan er met hun zaak voor om in Heeswijk een sfeer van gezelligheid te creëren. En dat voor alle leeftijden. Er komen muzikale festiviteiten en andere leuke activiteiten, ook het spijkerblok stond alweer in het café voor het nodige vertier. Daarnaast hing het dartbord er weer en uiteraard de biljarttafel waar weer veelvuldig gebruik van kan worden gemaakt.  Tevens kan een ieder er terecht voor een lekker bakje koffie op het terras of voor een dorstlesser tijdens een fietstocht. Aan een hapje is gedacht, er is een kleine kaart met ruime keuze. De feestzaal is onder andere te huren voor partijen, koffietafels en ook bedrijfspresentaties of vergaderingen. Het voetbal van de eredivisie zal getoond worden om groot tv-scherm, dus ook daarvoor kun je naar het nieuwe café.

De gastvrijheid was meteen te merken bij binnenkomst, het zijn twee vrolijke, hartelijke eigenaren. Veel succes gewenst en mogen we hopen dat het initiatief wordt beloond en het weer net zo’n mooi en gezellig café wordt als vroeger!

Het café is in de vakantieperiode geopend op

maandag t/m zaterdag vanaf 11.00 uur en op zondag al vanaf 10.00 uur

woensdag zijn ze gesloten

Wilt u meer weten, kijkt u dan eens op: www.cafezaaljanvanerp.nl

 

Foto’s: Wim van der Lubbe

Tekst: Merlijn van der Wijst