Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

rabobank_bernhezemaaslandRealiseer nu uw idee
De eerste aanvragen voor het Coöperatief Dividend 2011 zijn inmiddels ingediend. Heeft u nog geen project ingediend? Laat deze kans om uw woon- en leefomgeving aangenamer te maken niet liggen en laat ons voor 1 oktober uw innovatieve idee weten! Rabobank Bernheze Maasland stelt hiervoor € 90.000 ter beschikking.


Winst voor ons is winst voor u

Eén van de grote winnaars van het Coöperatief Dividend 2010 was S.V. Maaskantse Boys. Met het bedrag dat door de Rabobank beschikbaar werd gesteld is een multifunctioneel sportveld gerealiseerd. Een andere winnaar, Stichting Vakantiewerk Lith, kan dankzij het Coöperatief Dividend een opslagunit en tent voor hun materialen aanschaffen. Meer voorbeelden van winnaars treft u hier aan. Laat u inspireren!

Aanmelden, uiterste datum verlengd naar 1 oktober!

Rabobank Bernheze Maasland nodigt u nu uit om voor 1 oktober 2011 uw voorstel in te dienen. Voor ondersteuning door het fonds dient het project aan enkele criteria te voldoen.

> Kijk hier voor de criteria en het inschrijvingsformulier

Vragen?
Twijfelt u of uw idee voldoet aan de criteria? Of heeft u andere vragen? Neemt u dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via videochat.

Hoe maakt u gebruik van videochat?
Inloggen op videochat is heel eenvoudig. Klik hier om naar de website te gaan. Kies vervolgens een adviseur, vul uw naam in en klik op verbind. U hebt nu direct, online contact met een adviseur.

Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!


Met vriendelijke groet,


Joep Kok
directievoorzitter