Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

wereldwinkelOnze koffiecultuur verandert langzaam maar zeker. De koffie van nu kiezen we op basis van smaak en emotie, maar ook herkomst en duurzame productie spelen een steeds belangrijkere rol. De Wereldwinkel Heeswijk-Dinther maakt het u in de maand september wel erg gemakkelijk bij het maken van een keuze. U krijgt namelijk maar liefst 15% korting op het basisassortiment koffie.

Hoe we onze koffie drinken is nauwelijks meer te vergelijken met het ’Hollandse bakkie’ van vroeger. Inmiddels laat bijna niemand zich nog zomaar een willekeurige kop koffie voorzetten. En terecht. Er is keuze genoeg. De mooiste keuze van vandaag is die voor eerlijk, vindt de Wereldwinkel. Alle denkbare koffiesoorten, in elke gewenste kwaliteit, kunnen inmiddels onder eerlijke, Fairtrade-voorwaarden worden ingekocht. Ook uw koffie. De internationale Fairtrade-voorwaarden zorgen voor eerlijke condities waaronder de koffie op de markt wordt verhandeld. Deze stellen vervolgens boerenorganisaties in ontwikkelingslanden in staat zelf het heft in handen te nemen. Het Max Havelaar Keurmerk op de verpakking is uw garantie dat het ook echt Fairtrade is.

Kiest u voor Fairtrade-koffie omdat u dat belangrijk vindt? Of waarderen uw werknemers of gasten dat van u? Hoe dan ook… de keuze voor Fairtrade-koffie is de meest verantwoorde. Loop daarom eens binnen in de Wereldwinkel. Meer informatie over de Wereldwinkel vindt u op www.heeswijkdinther.wereldwinkel.nl