Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

111015handoogst_chamignonsOp woensdag 19 oktober 2011 van 16.30  tot 18.30 uur bent u van harte welkom bij Champignonkwekerij Kanters, Meerstraat 65 in Heeswijk-Dinther.
Daar organiseert het RMB (Adviesdienst voor Ruimte, Milieu en duurzaam Bouwen) in samenwerking met gemeente Bernheze, Samenwerkende Ondernemersverenigingen Bernheze (SOB) en Bridges Bernheze een inspirerende middag over energie besparen.

 In het kader van een regionaal MVO-project (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) voor MKB-bedrijven zijn het afgelopen jaar bij vijf Bernhezer bedrijven energiescans uitgevoerd door adviseurs van het Energiecentrum MKB. De energiescans geven inzicht in de belangrijkste te nemen maatregelen om snel energie te besparen.

 Nadat wethouder Van der Pas de bijeenkomst heeft geopend zal energieadviseur Hein Jacobs een toelichting geven op energiebesparingsmogelijkheden bij bedrijven. De ondernemers die hebben deelgenomen aan de energiescans worden gevraagd naar hun ervaringen. De ondernemers komen uit de detailhandel, horeca, industrie en de agrarische sector. Op deze manier is er voor veel ondernemers goed vergelijkingsmateriaal. Bovendien verloten we onder de aanwezige bedrijven een gratis energiescan ter waarde van € 500,-! De middag wordt afgesloten met een rondleiding en borrel, waarbij u het huisgemaakte champignonhapje zeker niet mag missen!

 Wij rekenen op een inspirerende middag. Heeft u interesse, meldt u dan aan via een e-mail bij Marcel de Wagt, RMB: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (o.v.v. Energiemiddag 19 oktober)