Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

fairtradeweek_2011De wereld veranderen kan heel eenvoudig zijn. Koop koffie in de Wereldwinkel en het veranderen is al begonnen. In de week van 27 oktober tot en met 6 november is het kopen van Aroma koffie of de Regular koffiepads wel erg aantrekkelijk. Lever de voucher uit de voordeelagenda 2011 van de Nationale Postcodeloterij in en ontvang de 3e pak gratis.

Koffie van Fair Trade Original is ingekocht volgens de eerlijke handelsvoorwaarden van het Max Havelaar keurmerk. Voor koffieboeren in ontwikkelingslanden betekent dit dat zij een eerlijke prijs krijgen voor hun koffie, plus een premie die zij kunnen investeren in sociale projecten. Voor u betekent dit een heerlijk kopje koffie én de wetenschap dat u iets waardevols doet voor de koffieboeren.

Als deelnemer van de Postcodeloterij kunt u tijdens de nationale Fairtrade Week 2011 deze (h)eerlijke koffie extra voordelig kopen. Tegen inlevering van voucher 14 uit de voordeelagenda ontvangt u namelijk bij aankoop van 2 pakken Aroma koffie of Regular Koffiepads van Fair Trade Original een derde pak gratis!

Deze aanbieding is geldig in de nationale Fairtrade Week van 27 oktober tot en met 6 november. Loop dus binnen in een van de Wereldwinkels in Bernheze. Meer informatie over de Wereldwinkel vindt u op www.heeswijkdinther.wereldwinkel.nl of www.wereldwinkels.nl