Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

De_LeygraafVanaf woensdag 26 oktober om 12.00 uur viert Saskia van Boxmeer het 12½ jarig bestaan van haar Hotel Restaurant De Leygraaf aan de Meerstraat te Heeswijk-Dinther. Bezoekers zullen dit merken. Twaalf en een halve dag lang (t/m 7 november) trakteert De Leygraaf op eigengemaakte “Kuchen” bij een kopje koffie op het terras en in de lounge. In het restaurant trakteert De Leygraaf bij een diner op een welkomstaperitief en amuse. Wees welkom!

12½ jaar vernieuwen

Sinds de overname in 1999 is Saskia van Boxmeer haar horecazaak steeds blijven vernieuwen. Meteen werd in 1999 de menukaart aangepast voor een bredere doelgroep. Volgende lente werd het voorterras knusser gemaakt. In 2002 werd het restaurant gerestyled en de Kookstudio met kasteelkamer toegevoegd voor groepen als gezellig uitje en om te leren koken. In 2004 werd de feestzaal gerestyled met veel sfeer en de restaurantkeuken volledig vernieuwd. Ook werden een Bruidssuite en Businessroom gemaakt in het hotel en een fitnessroom en saunaroom toegevoegd. In 2005 werd de vergaderzaal omgetoverd, een speeltoestel bij het achterterras geplaatst en werden de 8 standaard hotelkamers gerestyled. In 2006 zijn de naastgelegen 2 hectare aangetrokken voor de Dier & Tuin weide en de bistro gewijzigd naar koffielounge. In 2008 werden 3 hectare extra aangetrokken voor de Dier & Tuin weide en werden zonnepanelen en een zonneboiler geplaatst. In 2009 is het voorterras wederom aangepast met gezellige zitjes. In 2010 is de feestzaal uitgebreid met een gezellige rookruimte/verandaterras. Vanaf 2011 is in het Raadhuis Dinter een dependance met twee zeer luxe suites en worden de hotelkamers vernieuwd met flatscreen TV’s.

Nieuwe kaart met “Doe mar wa”

Al jaren heeft De Leygraaf een gewaardeerde keuken met een ruime menukaart. Het succesvolle € 22,50 3-gangen keuzemenu blijft natuurlijk bestaan. Om de gasten meer uit te dagen met verschillende smaken is de menukaart aangepast met een wisselend maandmenu. Daarbij krijgt men een proeverij van 3 keuze-voorgerechtjes, een hoofdgerecht en een proeverij van 3 keuze-nagerechtjes. Tevens is hét befaamde “Doe mar wa” menu van nieuwe kok Thomas Brouwers uit Berlicum, door De Leygraaf in ere hersteld. Hierbij kan men vanaf 2 personen kiezen uit een 3- of 4-gangen verrassingsmenu. Thomas zal dan zijn creatieve kookkunsten aan u tonen.

Kerstbuffet 2011

Het Kerstfeest is bij De Leygraaf alle jaren een zeer geslaagd eetfeest. Ook dit jaar zijn er beide dagen weer de kerstbuffetten met live cooking. De opzet is klaar en de eerste reserveringen zijn al ontvangen. Kijk voor het Kerstfeest 2011 op www.leygraaf.nl 

Culinaire club

via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook een nieuwe zelf samengestelde club vanaf 8 personen kan zich aanmelden.