Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

111115_Geef_Kerst_inhoudWie op zoek is naar een toepasselijk kerstpakket of eindejaarsgeschenk kan zich nu bij de Wereldwinkels in Bernheze laten inspireren door tientallen voorbeeldpakketten met daarin bijzondere serviezen, gebruiksvoorwerpen en levensmiddelen.

De keuze voor producten uit de Wereldwinkel betekent tegelijkertijd iets waardevols voor de mensen die ze maken. 
De Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther organiseert op 21 november een inloopavond in de Bibliotheek te Heeswijk-Dinther. Iedereen die belangstelling heeft is van harte welkom. Een kop (h)eerlijke koffie hebben ze voor u klaar staan.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wint steeds meer terrein. Steeds meer mensen vragen zich af of de producten die ze kopen onder goede omstandigheden zijn geproduceerd. Bent u een iemand die bewust kiest voor een eindejaarsgeschenk, dat niet alleen waardevol is voor uw familie, vrienden of kennissen, maar ook voor de vele boeren en ambachtslieden in Afrika, Azië en Latijns-Amerika, die de producten maken? Achter ieder product zit een verhaal. In Malawi bijvoorbeeld, waar de suikerboeren van de meeropbrengst voor hun suiker waterputten slaan. Of de wijnboeren in Argentinië, die een natuurzuivere biologische wijn maken.

Bedrijven, verenigingen of stichtingen kunnen hun kerstpakket volledig naar eigen wens samenstellen. Ook kunt u elders samengestelde pakketten verrijken met een of meerdere van onze producten. Daarnaast kunt u Kerst ook inhoud geven met een cadeaubon van de Wereldwinkel. Hiervoor is een speciale Geef Kerst Inhoud Box ontworpen.

Er is een brochure vol ideeën en sferen, er zijn inspirerende voorbeeldpakketten en de vrijwilligers van de Wereldwinkels in Bernheze gaan graag met u persoonlijk in gesprek voor een maatwerk advies. Wie geïnteresseerd is in de mogelijkheden voor een kerstpakket of eindejaarsgeschenk wordt uitgenodigd om op 21 november tussen 19.00 en 20.30 uur binnen te lopen in de Bibliotheek te Heeswijk-Dinther. Verhinderd op 21 november? Loop dan eens binnen in de Wereldwinkel in Heesch, Nistelrode of Heeswijk-Dinther en de vrijwilligers staan u graag te woord of kijk op  www.heeswijkdinther.wereldwinkel.nl