Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

111203SinterklaasprijsuitreikingIn de aanloop naar Sinterklaas organiseerde de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther een kleurwedstrijd. Deelnemers maakten kans op een (h)eerlijke chocoladeletter & en een Max Havelaar 5 euro munt. De 7 jarige Madelief ter Horst uit Berlicum mocht op zaterdag 3 december uit handen van Truus Voets, vrijwilligster bij de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther haar prijs in ontvangst nemen.

Madelief vertelde dat haar moeder de kleurplaat had gedownload op de website van de Wereldwinkel. Haar moeder komt wekelijks naar Heeswijk-Dinther en loopt dan vaak even binnen in de Wereldwinkel. Daar viel haar oog op de kleurwedstrijd. Madelief kleurde de plaat en knutselde er een Zwarte Piet en Sinterklaas bij. Haar moeder zorgde er weer voor dat de kleurplaat tijdig ingeleverd werd.

Een chocoladeletter had Madelief nog als laatste wens toegevoegd aan haar verlanglijstje dus deze kwam precies op tijd. Of Madelief het Max Havelaar Vijfje uit gaat geven of bewaard weet ze nog niet..

Voor meer informatie over de Wereldwinkel en de acties en evenementen die zij organiseren kunt u terecht op de website: www.heeswijkdinther.wereldwinkel.nl. Even vrijblijvend binnenlopen in de Wereldwinkel gevestigd aan de Jonker Speelmanstraat kan natuurlijk ook. De vrijwilligers van de Wereldwinkel staan u graag te woord.

 Foto: Jacques Worms