Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

06122011_kerstwereldwinkel_01De maand december staat in het teken van kerstmis en de afsluiting van het jaar. Een maand waarin u met een persoonlijk cadeau aandacht schenkt aan uw familie of vrienden. Daarnaast hebben de Wereldwinkels kerstgroepen in groot en klein formaat en accessoires om uw huis met kerst prachtig te versieren. Schenk aandacht aan uw familie of vrienden met de kerstgedachte dat er ook een verhaal schuilt achter het cadeau dat u heeft gekocht of de wijn die u eventueel bij het kerstdiner schenkt.

 

Cadeau met een verhaal De Wereldwinkels in Bernheze vertellen in deze maand graag nog eens het verhaal áchter hun cadeaus: het verhaal van de makers. Deze ondernemers - cacaoboeren, houtsnijders en pottenbakkers – maken met traditionele middelen de prachtigste producten die helemaal passen in de hedendaagse trends. De Wereldwinkel werkt volgens fairtrade regels, die de ondernemers in staat stellen een inkomen te verdienen en hun leefomstandigheden te verbeteren. Zo zijn de familiebanden in Afrika sterk en dat maakt de beelden uit het assortiment van de Wereldwinkels in Bernheze tot een mooi symbool. De beelden zijn gemaakt uit diverse steensoorten zoals serpentijn uit Zimbabwe. Zimbabwe betekent letterlijk ‘huis van steen’, naar de stenige bodem van het land. Met gevoel voor precisie en de juiste verhoudingen vormen de beeldhouwers uit steen diverse familiebeelden die de kerstgedachte prachtig weergeven.

Kersttafelen

Voor elke smaak een andere Kerst? Dat geldt in 2011 niet alleen voor de kleur van de kerstversiering maar ook voor de keuze van een boom. Waarom een ‘echte’ boom als u ook een boom van sloophout of metaal kunt versieren. Kerst wordt steeds meer een woontrend. Maar Kerst bij de Wereldwinkel houdt niet op bij kerstdecoratie. December is dé maand om lekker te tafelen en het kerstdiner komt er weer aan! Met de hele familie bij elkaar, samen genieten van een heerlijke maaltijd. Een prachtig gedekte tafel met mooi servies, glaswerk, tafeltextiel en kaarsen. En laten we de lekkere wijnen niet vergeten. Ook daarvoor bent u bij de Wereldwinkel aan het juiste adres.

Aanbieding van de maand Vorige week informeerden we u al over de aanbieding van de maand. De reclamecode commissie heeft aan de Landelijke Vereniging van Wereldwinkels het dwingende advies gegeven de aanbieding voor de maand december aan te passen. De Wereldwinkels in Bernheze hebben dit advies opgevolgd en iedere winkel heeft daar zijn eigen visie op los gelaten. Benieuwd naar de aanbieding van de Wereldwinkels in Bernheze? Loop vrijblijvend binnen in de Wereldwinkel in Heesch, Nistelrode of Heeswijk-Dinther. De aanbieding van Heeswijk-Dinther vindt u ook op   www.heeswijkdinther.wereldwinkel.nl.

Ingezonden door de Wereldwinkel.