Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

120101DIKDe Wereldwinkel wenst iedereen een heel gelukkig 2012!
Om dat te vieren verloot de landelijke vereniging van Wereldwinkels 2 pakketten met DIK servies van Piet Hein Eek.
DIK gedekte tafel

Tot en met 8 januari maakt u kans op 2 pakketten met DIK servies voor 4 personen, kaarsen, een Fair&Green tafelkleed en servetten, een karaf met glazen en iets heerlijks om van te eten. Het hele pakket vertegenwoordigd een winkelwaarde van € 278,22. 

Doe waar je goed in bent, waarom niet gewoon dik, vindt Piet Hein Eek. En samen met Sang Arun maakte hij dit servies: simpel en strak van vorm, en dus gewoon duidelijk dik. In het pakket zitten 4 ontbijtborden, soepborden, dinerborden en een kandelaar.

Het tafellaken en servetten in het pakket zijn in India van begin tot eind op een biologische manier geproduceerd van fairtrade katoen. Deze zijn afkomstig van Fair en Green. Om ’t pakket helemaal compleet te maken, krijg je van ons ook lekkere foodproducten van Fair Trade Original waarmee je kunt koken en heerlijk kan natafelen.

 

Actievoorwaarden

Deze actie loopt t/m 8 januari 2012. Om kans te maken op één van de twee pakketten, stuur je een kassabon/kassabonnen op waar uit blijkt dat je bij de Wereldwinkel voor minimaal € 10,00 aan food van Fair Trade Original hebt gekocht. 

 De bon(nen) stuur je op naar:
Fair Trade Original
o.v.v. DIK gedekte tafel!
Postbus 115
4100 AC Culemborg

 Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Deelnemers worden automatisch lid van de Wereldwinkel nieuwsbrief. Kijk voor meer informatie op www.heeswijkdinther.wereldwinkels.nl of www.wereldwinkel.nl.