Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

120317-jvdb-Jacqueline_en_Rene_van_Uden_copy Wat in 1992 begon met de reparatie en verkoop van computers in hun bedrijfje aan huis, is nu twintig jaar later uitgegroeid tot een gerenommeerd ICT-bedrijf met vijf medewerkers en een vestiging aan Doorgang 11 in Heeswijk-Dinther. Grondleggers en eigenaren van U.C.E. Computers en Elektronica  zijn Jacqueline en René van Uden uit Heeswijk-Dinther. René heeft een achtergrond vanuit de elektronica en Jacqueline op het gebied van vaktechnisch systeembeheer en softwareontwikkeling. De start van een eigen bedrijf in de ICT branche was voor hen een sprong in het diepe. Het was een tijd waarin ze alles zelf moest uitzoeken en ontdekken. Een vrouw in deze technische branche was sowieso ongewoon en een vreemde eend in de bijt.

Als we over twintig jaar geleden praten, dan hebben we het over de tijd van de grote monitoren en herrie makende printers die alleen zwart printten. Informatie opslaan gebeurde nog op floppy’s, de eerste harde schijven waren in opkomst en van internet was nog geen sprake.  De ontwikkelingen op ICT-gebied  hebben afgelopen twintig jaren in een stroomversnelling gezeten. Al die jaren is UCE net als u met de tijd meegegaan. Tegenwoordig kan iedereen op internet, techniek is voor iedereen bereikbaar en ook onmisbaar: “één dag zonder internet is voor velen een dag niet geleefd”!

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel van U.C.E. en het leveren van service en kwaliteit is hun handelsmerk. Het onderzoeken en repareren van apparatuur, wanneer dat mogelijk is, blijft elke keer een uitdaging voor het bedrijf.

Om het twintig jarig bestaan van U.C.E. te vieren, is er in de periode tot 20 april een feestelijk thema in de winkel aan de Doorgang 11 in Heeswijk-Dinther. Het team van UCE heet u van harte welkom!

Foto: Jan van den Bosch