Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

120422_HartenkreetSpeciaal voor mensen met een groot hart heeft Tony’s Chocolonely de Hartenkreet in het leven geroepen. De chocolade heeft de vorm van een hart en op de achterkant van de verpakking is ruimte om je eigen hartenkreet te schrijven. En weggooien van de verpakking is zonde: een leeg doosje fungeert als fotolijstje! Wil jij er eentje winnen?

Waarom zou je meedoen?
Tony’s Chocolonely wil graag chocolade maken waar iedereen blij – en dus gelukkig - van wordt. De eters en de makers. Daarom kiest Tony’s Chocolonely voor fairtrade cacao chocolade en is Tony ook actief bezig met onderzoek naar verbetering van de cacaoketen. Tony is op weg naar 100% slaafvrije chocolade en strijdt voor betere lonen en goede arbeidsomstandigheden voor de cacaoboeren in Afrika. Die missie steun je, als je de chocolade van Tony Chocolonely koopt. Ken je de chocolade van Tony nog niet? Doe dan mee met de Mail & Win actie van de Wereldwinkel of loop eens binnen in de Wereldwinkel waar de actie Tony is Fairbezig nog loopt tot en met 19 mei.

Mail & Win
Door mee te doen maak je kans op een van de 10 hartenkreten die de Wereldwinkel weggeeft. De actie loopt t/m 31 mei. Klik hier voor meer informatie over de actie en vul direct het deelnameformulier in.

 

Tony is Fairbezig
Fairbezig.nl is een initiatief van Fair Trade Original, de Landelijke Vereniging van Wereldwinkels en Stichting Max Havelaar met steun van de Nationale Postcode Loterij. De drie grootste vertegenwoordigers van fairtrade in Nederland hebben de handen ineen geslagen om een doorbraak in de verkoop van fairtrade producten te forceren. Samen met Tony Chocolonely heeft de Wereldwinkel een speciale actie. Als je twee repen Tony Chocolonely van 200gr koopt, krijg je er eentje gratis. Maar dan wel een heel speciale! Puur, amandel en helemaal fairbezig roze!

Fairtrade
De Wereldwinkel is dé fairtrade cadeauwinkel van Nederland. Met de verkoop van fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld voor iedereen. Elk product uit het assortiment is met zorg en volgens fairtrade criteria geproduceerd en ingekocht. Loop daarom eens binnen in de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther of kijk op www.heeswijkdinther.wereldwinkel.nl