Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

2012-10-07 WereldwinkelNaast de wijn staat in oktober bij Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther de thee centraal. De thee van Fair Trade Original is namelijk niet alleen lekker en gezond maar ook nog eens duurzaam en verantwoord. Wanneer u deze thee koopt gaat er een deel van het geld naar sociale projecten die ten goede komt aan de gemeenschap die de thee produceert. Voor alle thee van Fair Trade Original geldt in de maand oktober dat u het 2e pakje voor de helft van de prijs krijgt.

De thee van Fair Trade Original is afkomstig uit onder andere Tanzania en India. Bij de fairtrade producties wordt er op toegezien dat de arbeiders werken onder goede arbeidsomstandigheden. De ontwikkelingspremie is bedoeld voor sociale projecten die de hele theegemeenschap ten goede komen. Gezondheidszorg en dorpsscholen zijn belangrijke basisvoorzieningen die in veel gevallen hieruit gefinancierd worden. Dit biedt de kinderen van de theearbeiders kans op een betere toekomst.

Naast al deze goede eigenschappen is het thee assortiment van de Wereldwinkel ook nog eens verrassend hedendaags. Zo is de groene thee zacht en puur van smaak met een verkwikkende werking voor lichaam en geest. En de Zuid-Afrikaanse rooibos (letterlijk ‘een rood bosje’) wordt gekenmerkt door een aromatische, licht zoete smaak.

Ontspannen thee drinken
Relaxt in een ontspannen omgeving genieten van een inspirerend boek, ondertussen genietend van een heerlijk kopje thee. De Wereldwinkel heeft een uitgebreid assortiment om in je woonkamer een heerlijke, rustgevende sfeer te  creëren. Denk bijvoorbeeld aan wierook, boeddha’s, kaarsen en plaids. Bezoek de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment.

Wijnaanbieding van de maand
Omdat oktober ook de wijnmaand is heeft de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther maar liefst 3 wijnen van Fair trade original in de aanbieding. In plaats van € 5,59 betaalt u slechts € 4,75 per fles. Het betreft de Rosé, Chardonnay en de Pinotage. Laatstgenoemde kwam bij een wijntest van Winelife als een van de 25 beste uit de bus. Er werden maar liefst 215 rode wijnen getest!