Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

20121020Big Fair_BagTijdens de landelijke Fairtrade Week van 25 oktober tot en met 4 november staan in de Wereldwinkel kleurrijke BIG FAIR BAGS klaar. Met deze actie worden inwoners uit Heeswijk-Dinther en omstreken geprikkeld om Fairtrade producten op de boodschappenlijst te zetten. Met de Big Fair Bag actie maken zij het u wel erg eenvoudig. In plaats van € 17,95 betaalt u nu slechts € 9,95 voor een tas gevuld met heerlijke kookproducten. Via een actie op de rijstverpakking maakt u bovendien kans op een reis naar Thailand.

 

Woksauzen, curry kruidenpasta’s, rijst en kokosmelk: dit is slechts een greep uit het Aziatische kookpakket dat de Wereldwinkel speciaal heeft ingekocht voor iedereen die houdt van een geurige en gemakkelijk te bereiden Oosterse maaltijd. Ter gelegenheid van de Fairtrade Week zit het pakket verpakt in een grote shopper uit India met de tekst BIG FAIR BAG. Wel zo gemakkelijk om het pakket mee naar huis te nemen, cadeau te geven en natuurlijk handig voor alle vervolgaankopen in de Wereldwinkel.

De tassen zijn beperkt voorradig en voor de actie geldt: op=op. Wilt u een tas reserveren? Loop  vanaf donderdag binnen in de Wereldwinkel aan de  Jonker Speelmanstraat 10 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .