Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

2014-10-13 fair tradeEind oktober gaat de 7e editie van de Nationale Fairtrade Week van start. Ook restaurant Het Sentiment doet hier aan mee. Van 22 oktober tot en met 2 november hebben zij een prachtig 4 en 5 gangen menu voor u samengesteld met producten uit de Wereldwinkel en daar waar mogelijk aangevuld met biologische versproducten uit Nederland.

Het Sentiment is een restaurant met een gemoedelijke, nostalgische huiskamersfeer. Geen doorsnee restaurant. Tijdens de onlangs gehouden Nationale Restaurant Week is het Sentiment als 3e van Brabant geëindigd met een 9,4. Het hoeft geen betoog dat zij kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan.

Sous chef Robert Janse zal u zeker verrassen met zijn creativiteit. Tevens maken alle gasten die het Fairtrade menu bestellen ook nog eens kans op een (h)eerlijk pakket, gevuld met producten uit de Wereldwinkel, die verwerkt zijn in het Fairtrade Menu.

De tafeldecoratie en aankleding van het restaurant wordt tijdens de Fairtrade Week verzorgd door de Wereldwinkel uit Heeswijk-Dinther. Deze woonaccessoires zijn ook te koop en de opbrengst gaat naar de Wereldwinkel.

Reserveer alvast een tafeltje en laat u verrassen. Toos Verstraten en Violet van Dooren zullen er alles aan doen om u te laten genieten van een (h)eerlijk avondje uit! Reserveren kan via www.hetsentiment.nl of telefonisch door te bellen naar 0413-320016.