Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

thumb_zltologoZLTO Bernheze start haalbaarheidsonderzoek naar kavelruil. In oktober 2009 is in Bernheze een inventarisatie geweest om geïnteresseerden te werven voor vrijwillige kavelruil. Hierop is door een tiental mensen gereageerd met als gevolg dat er op dit moment zo’n 70 hectare in portefeuille zit.

 

Helaas liggen deze percelen zo verspreid over de afdeling dat ruilen niet mogelijk is. Aan de andere kant geeft het ons wel het gevoel dat met wat extra deelnemers er een succesvolle ruil kan worden opgestart. Om verdere stappen te zetten heeft de afdeling de heer Harry van den Berg gevraagd in de komende weken onderzoek te doen naar de haalbaarheid van een kavelruilproject.

Hiervoor zal de heer Van den Berg gesprekken voeren met de aanmelders, met potentiële deelnemers en met andere grondeigenaren. Half maart rapporteert hij aan het kavelruilloket Noord-Brabant, waarna een beslissing zal worden genomen over de verdere toekomst van kavelruil in Bernheze.

Meedoen?
Kijk voor meer informatie over het kavelruilloket op www.zlto.nl/kavelruilloket en vul het inventarisatieformulier in, of bel 0900-235 95 86.