Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

IVN_logoDe start van de uitvoering van meander kasteel Heeswijk heeft even op zich laten wachten maar na de bouwvak (23 augustus jl.) is de uitvoering van de werkzaamheden wel gestart. De Waterschap is nu ook in staat om aan de eerder aangekondigde excursies invulling te gaan geven.

 

Er is nu gekozen voor excursies op de middagen en het eind van de middagen, zodat ze de deelnemers maximaal kunnen bedienen qua deelname en kinderen zijn ook welkom.
Bovendien hebben ze nu excursies ingepland in het begin en ook later in de uitvoering zodat het mogelijk is om de ontwikkeling van het werk te volgen en je kunt twee keer aan een excursie deelnemen.

De excursies zijn gepland op:
woensdag 6 oktober om 14.00 uur en 17.00 uur en
donderdag 28 oktober om 14.00 uur en 16.30 uur

 

De duur van de excursie, inclusief een korte toelichting vooraf, zal circa 2 uren bedragen en de verzamellocatie is bij kasteel Heeswijk.

De waterschap wil i.v.m. met de organisatie van deze excursies graag van tevoren weten hoeveel mensen willen meedoen. Daarom mij graag mij z.s.m. laten weten of je deel wilt nemen aan de excursies op wo. 6 oktober, en in elk geval voor 16:00 op dinsdag 5 oktober. Voor de excursies op de 28e, graag aanmelden uiterlijk voor dinsdag 26 oktober.

met vriendelijke groeten,
John Davies, Secretaris IVN Bernheze