Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

image001Stuurgroep De Maashorst organiseert op vrijdagavond 18 mei een Ondernemerstafel met Talenten uit de Maashorst met Mark van de Veerdonk (cabaretier), Edo Stouten (voormalig topman Bonduelle) en de ondernemers vader Dick en zoon Ed Rakhorst. De bijeenkomst start om 19.00 uur en bestaat uit een avondvullend programma met een mooi diner, inspirerende gastsprekers en muziek van talentvolle jazzmusici uit de streek. Dus: ontmoeten, dineren en animeren. Proef wat talenten in De Maashorst ondernemen! Reserveren kan nog tot 14 mei a.s. De opbrengsten van de Ondernemerstafel komen ten goede aan het Streekfonds De Maashorst. 

Voorgaande edities organiseerde Stuurgroep De Maashorst de jaarlijkse netwerkmiddag voorafgaand aan de Maashorstfair op vrijdagmiddag. Dit jaar is de opzet dus heel anders van karakter. Aansluitend op het thema van de Maashorstfair van dit jaar ‘De Maashorst heeft talent’ is een zogeheten Ondernemerstafel georganiseerd speciaal voor alle ondernemers in en om de Maashorst. Volgens Peer Verkuijlen, voorzitter van Stuurgroep De Maashorst, worden deze activiteiten georganiseerd om ook het bedrijfsleven te verbinden met De Maashorst. “De natuur en het landschap vormen een belangrijke economische basis voor de economische ontwikkelingen in het gebied. Daarom hebben we er dit jaar voor kozen een ondernemerstafel te organiseren waar ondernemers met hun partner en gasten een zeer geanimeerde Maashorstavond kunnen beleven. Een avond met drie soorten talenten!”

 

Vele talenten
De Maashorst kent vele soorten talenten. Het bewijs hiervoor wordt geleverd tijdens de ondernemerstafel. TALENT 1 is Maashorst Culinair. Een mooi vijfgangen diner met producten van talentvolle producenten van streekproducten bereid door talentvolle streekkoks. En uiteraard gecombineerd met  voortreffelijke wijnen. TALENT 2 is Het gesprek. Er zijn talentvolle personen in de streek die het maatschappelijk zeer ver hebben gebracht en personen die het als ondernemer ver hebben geschopt. Zij gaan in gesprek. Boeiend en onderhoudend, onder leiding van Hans van Alebeek, chef redactie Brabants Dagblad, met Mark van de Veerdonk (cabaretier), Edo Stouten (oprichter en voormalig directeur van Bonduelle Benelux), vader Dick en zoon Ed Rakhorst en andere ondernemerstalenten. TALENT 3 is Muziek. Een muzikale presentatie van de Dixie Swing & Jazz Band. Streektalenten die er een ontspannende, swingende vrijdagavond van maken.

 

Reserveren?

Deelnemers betalen € 65,- per persoon voor de hele avond, met vijfgangen diner inclusief wijn, interessante sprekers en muziek, exclusief consumpties na het diner. Zoveel mogelijk zijn alle onderdelen van de Ondernemerstafel (inclusief diner) gratis ter beschikking gesteld door meerdere ondernemers. De opbrengst van deze avond is bestemd voor het Streekfonds De Maashorst. Vanuit dit fonds worden duurzame projecten in het gebied gefinancierd. Een tafel reserveren kan nog tot uiterlijk 14 mei. Ga hiervoor naar ‘Ondernemerstafel met talenten’ op www.maashorstfair.nl, vul het aanmeldingsformulier in en u ontvangt na betaling een toegangskaart.

Reserveren mogelijk tot 14 mei