Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

TRV bernhezeAanstaande zondag, 1 juli, is de Dag van de Parelketting. Een evenement rond de prachtige fietsroute langs alle parels van Heeswijk-Dinther. De Fazanterie in Heeswijk-Dinther heeft op deze dag een speciaal programma. Van 13 tot 17 uur is er een Bonzai tentoonstelling te zien. En om kwart voor twee en half drie een Aikido demonstratie (Japanse zelfverdediging).

Daarnaast kan deelgenomen worden aan een Japanse theeceremonie om 14 en 15 uur. Daarvoor graag van te voren aanmelden 0413224102. Kosten voor deelnemers aan de Parelkettingroute is 6 euro incl. toegang.

Tijdens de Dag van de Parelketting zijn verschillende Parels geopend en worden extra activiteiten georganiseerd. U kunt starten waar u wilt, want het is een ketting en u kiest zelf uw parel uit. Bij de start ontvangt u de route een zilverdraad met een slotje. En op de deelnemende locaties krijgt u zelf een parel waarmee u aan het einde van de dag ook letterlijk uw eigen parelketting samenstelt.

Aan de Dag van de Parelketting werken de volgende parels mee:De kerk van Dinther met de Onmoetingstuin, De kerk van Heeswijk, De Abdij van Berne, De Museumboerderij, Camping De Wildhorst, Dier- en Tuinweide, De Kilsdonkse Molen, Interart Beeldentuin & Galerie, Kasteel Heeswijk, De Fazanterie en 13 Hectare

Voor meer informatie kijk op TRV-Parelketting.nl