Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

 

13112012 babybeurs 01In Café zaal Jan van Erp zal aanstaande zondag 18 november voor de eerste maal een 2de handsbaby- en kinderkledingbeurs plaats vinden. Op deze beurs kunt u alles vinden op het gebied van babykleding, babyspeelgoed en nog vele andere babyartikelen.

Ook is er een zeer ruim assortiment 2de handskinderkleding aanwezig, maar ook speelgoed. En alles wat met kinderen te maken heeft van boeken ,cd’s tot aan de leukste kindercadeaus . Dus een mooie gelegenheid om voor een prikkie de mooiste Sinterklaas en/of kerstcadeaus te kopen. In de kleine en grote zaal van café zaal Jan van Erp zullen meer dan 50 particulieren klaar staan om hun beste waar bij u aan te prijzen. De beurs is geopend vanaf 11.00 uur t/m 13.00 uur en de entree bedraagt € 2,00 per persoon.

Tevens staat er voor Café zaal Jan van Erp een heus mobiel postkantoor van Sinterklaas, hier kunnen de kinderen hun verlanglijstjes,tekening, kleurplaten en alle andere post kwijt die ze aan Sinterklaas willen geven. Op deze zondag 18 november zal de Postpiet persoonlijk aanwezig zijn om alle post van de kinderen in ontvangst te nemen. Ieder kind krijgt een leuke attentie mee van de Postpiet. Het Sinterklaas postkantoor is deze zondag speciaal geopend van 10.00 uur t/m 13.00 uur. Dus kom je naar de Baby- en kinderkledingbeurs breng dan ook je post voor Sinterklaas mee.