Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

thumb_webredactie.jpgDe webredactie van www.hadeejer.nl is ter uitbreiding van het team op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Lijkt het je leuk om naast je dagelijkse bezigheden: stukjes te schrijven, te interviewen, artikelen te plaatsen en nieuwe mensen te ontmoeten, dan nodigen wij je uit om snel te reageren!
Contactpersoon:  Paul van Zoggel, Te bereiken via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Taken:   
- deelname redactievergaderingen (eenmaal per twee maanden)
- twee uur per week plaatsen van binnengekomen artikelen (vaste dag)
- het onder de aandacht brengen van www.hadeejer.nl en www.hadeejermedia.nl
- optioneel: het interviewen van mensen op verzoek of eigen initiatief

Bijzonderheden:
- men neemt deel onder het motto "wel vrijwillig, maar niet vrijblijvend"
- laagdrempelig
- leeftijd: 16 jaar of ouder
- beschikking over promotiemateriaal

Achtergrond:
WWW.HADEEJER.NL maakt onderdeel uit van de Stichting Dorpsnieuws.
Stichting Dorpsnieuws opgericht met als doel het verzamelen en het verspreiden van nieuws binnen de dorpen Heeswijk en Dinther. Zij beschikt al sinds enige tijd over succesvolle nieuwsvergaring en nieuwsverspreiding in de vorm van een maandelijks magazine D'n Hadeejer. Gezien de maatschappelijk en technische ontwikkelingen is het niet meer dan logisch dat het verspreiden van het nieuws ook via nieuwe media geschiedt zoals nu bijvoorbeeld het Internet.

www.hadeejer.nl is dé Website voor nieuws voor en door mensen uit Heeswijk en Dinther! U vindt daar actueel nieuws over politiek, evenementen, gezondheid, ouderen en jongeren, en méér!

www.hadeejermedia.nl is dé website voor beeldmateriaal (fotobank) welke van toepassing is op alles wat met Heeswijk en Dinther te maken heeft.