Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

oi2007.jpgOp zondag 24 mei aanstaande vindt er een diner plaats in Kasteel Heeswijk voor het goede doel. Het diner is toegankelijk voor iedereen. Het speciale aan dit diner is, dat het in zijn geheel georganiseerd is door leerlingen van Gymnasium Bernrode, die als groep de naam "Operatie Injectie" dragen.

Deze stichting organiseert vele activiteiten gedurende het hele jaar, waaronder een diner. Alle opbrengsten daarvan gaan rechtstreeks naar India om met name medische hulp te bieden aan aids-patiënten daar.

Het diner bestaat uit een geheel verzorgd driegangen menu en de aanvang is om 19:00u. De kosten zijn 25 euro per persoon. U kunt zich telefonisch inschrijven bij Marloes van den Hoogenhof: 0621926751 of Lotte Steenbakkers: 0623026858. Wees er bij, want er zijn maar een gering aantal plaatsen. Natuurlijk is er ook aan de vegetariërs gedacht! Wilt u vegetarisch eten, geeft u dat dan even door bij de reservering.

Dus, zin in een avondje uiteten op een mooie lokatie en daarbij ook nog iets goeds doen voor de medemens? Wacht niet en meldt u aan!