Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

thumb_vogelvriendlogokl.jpgOp zondag 23 augustus 2009 organiseert “De Vogelvriend” de gezellige jaarlijkse vlooienmarkt, welke gehouden zal worden op Plein 1969 in Heeswijk-Dinther. Het afgelopen jaar was de markt mede vanwege het prachtige weer een groot succes. Op de vlooienmarkt kun je vaak die dingen kopen die je in de reguliere winkel niet meer tegenkomt en waar je eigenlijk al lang naar op zoek was.

Veel mensen slaan dan ook, vaak tot hun grote verrassing, hun slag op de vlooienmarkt. Indien u onlangs de zolder heeft opgeruimd of nog plannen hebt om dit te gaan doen, overweeg dan ook eens om een kraampje te huren. Veel van uw gebruikte spullen gaan namelijk nog prima mee en leveren dikwijls nog een leuk bedrag op.

Indien u interesse hebt om een kraampje te huren, dan kunt u contact opnemen met mevrouw Nelly de Mol, activiteitencommissaris van “De Vogelvriend”. Op basis van cijfers van vorige jaren, verwachten wij ongeveer 100 kramen en 1.400 bezoekers. Een en ander is natuurlijk wel afhankelijk van het weer.

Vanaf  9 uur ’s ochtends kunnen de eerste koopjesjagers op de vlooienmarkt terecht en de markt eindigt ’s middags om 17:00 uur. En uiteraard zal “De Vogelvriend” er evenals andere jaren voor zorgen dat u een kopje koffie kunt komen drinken bij hun gezellige koffiekraam.