Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

fw0912l.jpgEen eindeloos polderlandschap. Een glooiende zandverstuiving. Een kwelder vol broedende vogels. Een plas vol waterlelies, omzoomd door wuivend riet. Zonlicht dat tussen de hoge boomkruinen van een oud bos danst.

Het gekwetter van duizenden vogels op het wad. Ieder landschap heeft haar eigen charme en mag gezien worden. Daarom organiseren alle twaalf provinciale Landschappen deze zomer een bijzondere fotowedstrijd. En het mooie is… meedoen is heel eenvoudig! Laat zien wat u raakt en win prachtige prijzen.  

Hoe doet u mee?
Gewoon, door op ontdekkingstocht te gaan in een van de 700 prachtige natuurgebieden van de 12 Landschappen. Het maakt niet uit hoe u dat doet, alleen of met uw hele familie. Het enige dat niet mag ontbreken is uw camera.

Wat kunt u winnen?
De superhoofdprijs is wel heel bijzonder: de winnende foto prijkt twee weken lang op groot formaat op de stads- en streekbussen in de provincie. Ziet u het al voor u: úw foto levensgroot op de weg? Verder maakt u kans op hotelovernachtingen, hotelkortingsbonnen en boeken. Redenen genoeg dus om mee te doen!

Wanneer…
De fotowedstrijd loopt van 30 mei tot en met 30 augustus 2009.