Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

090613-schieten_3.jpgAfgelopen zaterdag,  6 juni, won Mirjam v.d. Nieuwenhuizen op fraaie wijze de Veluwetrofee. Dit is een serie van 4 wedstrijden  voor luchtgeweer voor dames en heren met een finalewedstrijd over 40 schoten met aansluitend een finale van 10 schoten op tijd.

 In deze sterk bezette finale, de beste 8 schutters kwamen hiervoor in aanmerking, scoorde zij 96,9 pnt en hierdoor kwam zij voor een jaar in het bezit van de wisseltrofee, een zwijntje in brons.

Deze prestatie is gisteren, vrijdag 12 juni, door haar collega-schutters van S.V. Hedilo, gevierd en onder een erehaag van luchtgeweren kwam Mirjam het schietlokaal binnen. Hierna werden haar bloemen en een waardebon overhandigd en werd zij door haar collega-schutters gefeliciteerd. Zaterdag 27 juni a.s. is Mirjam uitgenodigd om deel te nemen aan het N.K. dat gehouden wordt op het Nationaal Sportcentrum Papendal. Voor de 3e keer al weer gaat Mirjam proberen een mooie plaats te veroveren tussen de beste damesschutters van Nederland. Gezien de progressie die ze geboekt heeft het afgelopen jaar zit een plaats bij de eerste tien er zeker in. Wij feliciteren Mirjam met de behaalde resultaten het afgelopen jaar en wensen haar veel succes tijdens het N.K. op 27 juni a.s.

S.V. Hedilo