Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

bingmap.jpgMet de lancering van Microsoft Bing Maps (de opvolger van Live maps) neemt de Amerikaanse firma een voorschot op de toekomstige gemeentelijke herindeling van HaDee. Zoals eenieder inmiddels al weet flirt gemeente Maasdonk openlijk met de gemeente Bernheze, met de intentie om haar dorpskernen toe te voegen aan de gemeente Bernheze.

Hoewel Microsoft een fout maakt door Heeswijk en Dinther fysiek tussen de dorpen Middelrode en Berlicum te plaatsen, is de strekking van deze kaart een oud idee die wellicht toch uitgevoerd gaat worden, maar waar wij als inwoners nog geen weet van hebben...?

Immers in de jaren voorafgaand aan de gemeente Bernheze, de tijd van de Gemeentelijke Herindeling, is er uitgebreid discussie gevoerd over de toekomst van HaDee. De HaDeejers waren het er toen over eens dat een samenvoeging met Berlicum en Middelrode de best mogelijke oplossing was, echter Politiek Den Haag besliste anders...

Misschien is het niet verkeerd om de suggestie van Microsoft over te nemen en inderdaad eens een ander scenario te overwegen?

Wilt u het zelf zien? Ga naar http://www.bing.com/maps/ en zoek op heeswijk en/of dinther.