Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

thumb_digikrant_2Beste Lezers, Met de start van het jaar 2010 grijpen we meteen het moment aan om onze trouwe lezers te trakteren op een nieuwe frisse uitstraling en de terugkeer van oude en nieuwe functionaliteiten op onze digitale krant.


Het eerste wat natuurlijk opvalt is een compleet andere vormgeving. Door het aanpassen van het lettertype, de kleurstellingen, het logo, aanpasbare lettergrootte, de menu indelingen, positionering van de artikelen hebben getracht meer rust te creëren, de leesbaarheid te verhogen en de totale uitstraling een eigentijds karakter te geven.

Middenblok: HaDeejer.NL
In het midden van de pagina valt meteen de komst op van een nieuwe functionaliteit. Namelijk een blokje met daarin meer aandacht voor artikelen en columns die van eigen hand (of derden) zijn en die in de meeste gevallen ook voorzien zijn van een uitgebreide fotoreportage.  Door dit in het midden van de pagina te plaatsen verwachten wij dat de lezers dit ook zullen waarderen.

Tip: de lezer heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een standaard weergave van vijf, tien, of vijftien artikelen.

Menu en lettergrootte
Rechtsboven op de pagina vind je een mogelijkheid om, naar gelang de behoefte, de lettergrootte van deze pagina’s te vergroten of te verkleinen. Het menu is volledig verplaatst naar de bovenzijde. Het hoofdmenu is ingekort om de lezer sneller toegang te geven tot voor zijn/haar relevante artikelen. Het oude menu was in die zin te uitgebreid.

Tip: klik met je muis op een hoofdmenu kop en je krijgt dan meteen alle artikelen uit dat menu te zien.

Tip: gebruik de zoekservice rechtsboven op de webpagina om de nieuwsartikelen te zoeken met jouw onderwerp.

Kalender
De kalender was alweer een tijdje te vinden op onze webpagina. Nu is deze uitgebreid met meer mogelijkheden. Tevens geven we ook op een andere manier een overzicht van evenementen die binnenkort gaan plaatsvinden.

Tip: geef meer aandacht aan je evement/activiteit door dit te melden aan de webredactie. De webredactie is te bereiken per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (of gebruik het contact formulier op onze webpagina, te vinden onder menu hadeejer.nl)

Weer
Het weeroverzicht is weer terug van weggeweest en vind je nu aan de rechterzijde van de webpagina! Gaat de komende week vriezen of krijgen we een tropische warmtegolf...

RSS en Twitter
RSS en Twitter zijn lezersservices die je in staat stellen om onze nieuwsberichten te volgen, zonder daadwerkelijk ook de webpagina te bezoeken. Rechtsonder op de webpagina vind je de mogelijkheid om de RSS service toe te voegen aan je “RSS reader”. Op http://twitter.com/hadeejer vind je de mogelijkheid om onze Twitterservice toe te voegen. (wordt wel eerst lid van Twitter).

Lezersreacties
Wij starten nu ook met een proef om onze lezers in staat te stellen om te reageren op de artikelen die wij publiceren. Wij denken en hopen dat de lezers dit op prijs stellen. Uiteraard is deze nieuwe vorm van interactie nog vreemd (koudwatervrees), maar we zien wel grote voordelen van deze service.

Tip: geef je mening weer op onze webpagina en maak deel uit van de HaDeejer community.

Dankwoord
Tenslotte wil ik onze vrijwilligers hartelijk danken en complimenteren met zijn of haar inzet om de digitale krant te vernieuwen, te vullen met artikelen en foto’s en natuurlijk om deze services ook technisch aan te kunnen bieden aan de lezer. Onze sponsoren wil ik hartelijk danken voor de bereidwilligheid om onze digitale krant ook financieel te steunen.

De lezers wil ik bedanken voor de kritische en enthousiaste houding en natuurlijk het vertrouwen in onze digitale krant. Onder de lezers bevinden zich ook een groot aantal (sport)clubs en verenigingen die wij ontzettend waarderen voor de goede samenwerking!

Tip: voor nieuwtjes en activiteiten, geef dit door aan de webredactie! Wij zullen hier de nodige aandacht aan geven. Per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (of gebruik het contact formulier op onze webpagina, te vinden onder menu hadeejer.nl)

HaDee, Januari 2010
Namens het digikrant team: Paul van Zoggel, hoofdredacteur