Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

101219_coop_dividendOp dinsdagavond 14 december was het uur van de waarheid. De uitreiking van het Coöperatief Dividend van de Rabobank Bernheze Maasland vond plaats tijdens de Coöperatieve Ontmoeting in sporthal de Zaert te Heeswijk-Dinther. Joep Kok, algemeen directeur van de Rabobank had de eer om samen met Humberto Tan de prijzen uit te reiken.

In totaal was er € 90.000,00 te verdelen onder 16 projecten. De Wereldwinkel HDL had een bijdrage van € 8.500,00 gevraagd voor de aanschaf van 12 zonnepanelen. Nadat ongeveer 75% van het geld verdeeld was onder de diverse projecten was het de beurt aan de Wereldwinkel. Voorzitter, Anke van Leeuwen en secretaris, Clazien de Mol mochten uit handen van Joep Kok een beker en bloemen in ontvangst nemen. 

De aanwezige bestuursleden en vrijwilligers van de Wereldwinkel waren blij. Hiermee komt een lang gekoesterde droom uit. De Wereldwinkel Heeswijk-Dinther is een stichting en draait volledig op vrijwilligers. Het doel van de Wereldwinkel is niet het maken van winst maar het behalen van een zo hoog mogelijke omzet met respect voor mens en milieu. De aanschaf van zonnepanelen past helemaal binnen de doelstellingen van de Wereldwinkel. Bedoeling is dat in de loop van 2011 de zonnepanelen op het dak worden geplaatst. Via de lokale media en de website www.heeswijkdinther.wereldwinkel.nl houden zij u op de hoogte.

Bestuur en vrijwilligers danken alle leden van de Rabobank Bernheze Maasland voor het uitbrengen van hun stem op het project "zonnepanelen voor eerlijke handel". Nog nooit een bezoek gebracht aan de winkel. Loop gerust vrijblijvend binnen. De vrijwilligers van de Wereldwinkel staan u graag te woord.