Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

TRV bernhezeDinsdag 29, woensdag 30 en donderdag 31 juli is het weer zover. Voor de 17e keer wordt de Fiets3daagse van TRV Bernheze georganiseerd. Er kan elke dag worden gestart voor een 35 of 55 km route die zal leiden door de schitterende natuur van Bernheze en de daaromheen gelegen dorpen. Ook één of twee dagen fietsen mag. Elke dag wordt in een andere plaats gestart in de volgorde Vinkel, Nistelrode en Heeswijk-Dinther. Daar is ook de finish. Dagelijks is er een leuke levensmiddelenloterij met als hoofdprijs over de drie dagen een gloednieuwe fiets.

Starten tussen 9.00 en 12.00 uur

29 juli:  boerderijterras het Venster, Vinkelsestraat 84, 5383 KM  Vinkel

30 juli:  cultureel centrum Nesterlé, Parkstraat 2, 5388 HS  Nistelrode

31 juli:  Aquarest, Meerstraat 30b, 5473 VX  Heeswijk-Dinther

Mooie routes en gezelligheid.

De nieuw uitgezette routes zijn ook dit jaar zeer de moeite waard. Er zal worden gefietst naar verschillende windrichtingen om de mooiste plekjes van Bernheze en haar regio aan te doen. Natuurlijk is erop gelet om het drukke verkeer zoveel mogelijk te ontwijken om te kunnen genieten van de heerlijke Noordoost Brabantse natuur. De route is niet met pijlen aangegeven maar in grote letters beschreven.

Doet u ook mee met de TRV?

U kunt starten tussen 9.00 en 12.00 uur en. De verwachte terugkomst is, afhankelijk van de gekozen route, tussen 11.30 en 16.00 uur. Onderweg zal er een pauzepunt zijn in een horecagelegenheid zodat de verloren energie weer aangevuld kan worden. Deelname kost € 7,50 voor de drie dagen of € 3,- per dag. Daarvoor krijgt u dagelijks de route, een versnapering, een lot voor de levensmiddelenloterij en een lot voor de hoofdprijs: de fiets. Iedereen mag meedoen en kinderen tot 12 jaar fietsen gratis mee. Meer info op www.TRV-Bernheze.nl

Gesponsord door: van Esch Tweewielers – Heeswijk-Dinther, Fietsplezier – Heesch en Jac Martens Tweewielers – Nistelrode.