Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Logo Film HaDee 24/24Op vrijdag 12 september 2014 vindt de grandioze première van de HaDeefilm 24/24 plaats in de feesttent op Plein 1969.

In stijl

"Het is de bedoeling dat het een avond in stijl wordt", zegt Nadja van Driel. Het kledingvoorschrift luidt: 'Tenue de ville', dat is tussen gala- en vrijetijdskleding in. "Een soort 'mantelpakjesfeest'", legt ze enthousiast uit. Ze verheugt zich erop om 'lekker los te gaan met haar kleding' op deze bijzondere vrijdagavond 12 september. Vanaf 19.30 uur kunnen de gasten over de rode loper de feesttent op Plein 1969 binnen. Tijdens het officiële gedeelte zal naast het boek ook de film worden aangeboden. Na het uitbrengen van een toost volgt het hoogtepunt van de avond: de vertoning van de film. Aansluitend is er nog volop gelegenheid om gezellig na te praten of te dansen. De 9-mansband 'Mindy & the good vibes society' zorgt tot in de late uurtjes voor toepasselijke, stijlvolle muziek.

Wees er snel bij, want op is op.

Er is nog een beperkt aantal kaarten te koop voor € 15,00 (inclusief 2 consumptiebonnen) bij café De Toren, Paperpoint en Kasteel Heeswijk. Ook liggen er nog steeds bestelkaarten voor deze entreekaarten bij Laverhof, CC Servaes en het VVV, maar u kunt die bestelkaart ook downloaden of op www.hadee2424.nl het bestelformulier invullen.