Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

HaDeeKwisDe tweede editie van de HaDee Kwis wordt op vrijdag 27 maart gehouden. Deden er vorig jaar nog 95 teams aan de dorpsquiz in Heeswijk-Dinther mee, dit jaar hebben liefst 116 teams zich ingeschreven.

De quiz zal in grote lijnen hetzelfde van opzet zijn als vorig jaar. Dat betekent: vele tientallen vragen over het dorp, maar ook de algemene kennis wordt getoetst op het gebied van sport, muziek, taal en tal van andere rubrieken. De deelnemende teams moeten ook dit jaar weer een afvaardiging sturen naar de Geheime Opdracht die in De Toren zal worden gehouden.

De HaDee Kwis gaat vrijdag 27 maart om 18.00 uur van start als de teams bij De Toren de quizboekjes kunnen ophalen. Deze moeten voor middernacht worden ingeleverd waarna een ‘After Kwis Party’ plaatsvindt. De finale, waarbij de winnaars worden bekend gemaakt, is op zaterdag 18 april in De Toren. Dit belooft een gezellige avond te worden met behalve de uitslag ook live-muziek van een band. Het team dat als eerste eindigt, wint 450 euro. Hiervan dient 200 euro te worden geschonken aan een goed doel in HaDee. Voor meer info: www.hadeekwis.nl