Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Oud ijzer-actieAfgelopen zaterdag hield harmonie Sint Servaes haar jaarlijkse oud-ijzer actie. Naast de wekelijkse activiteiten van de oud-ijzercommissie op donderdag wordt er één keer per jaar een hele zaterdag gepland om alle straten van Dinther langs te gaan en op verzoek ook buiten Dinther oud-ijzer op te halen. 

 

oud ijzer-actie1Met een kleine vijftig leden werd dit jaar de 53e editie van de oud-ijzeractie gehouden. In acht routes werden alle huizen van Dinther aangedaan en konden we in de loop van de dag vaststellen dat heel veel mensen hun oud-ijzer belangeloos aan de harmonie aanbieden. Want alle kleine gespaarde hoopjes, samen met een aantal grote klanten in het buitengebied, maakten het inzamelen dit jaar weer meer dan de moeite waard. Pas tegen vijven waren alle hulptroepen weer terug op onze verzamelplek. 

Met zorg werden alle ijzermaterialen gescheiden en ter plekke verwerkt in de klaarstaande containers. De oudijzercommissie had zich weer uitstekend voorbereid op de inzameldag en ook het weer werkte (met hier en daar een kleine spatje regen) uitstekend mee. Vooral de gezelligheid en de eensgezindheid op deze dag, waarin leden, maar ook andere vrijwilligers van buiten de vereniging samenwerken, maken het elk jaar weer tot een hele fijne dag. Met een mooie opbrengst tot gevolg. 

 

We willen alle inwoners van Dinther (en ook Heeswijk) bedanken voor het sparen van het oud-ijzer. We hopen volgend jaar weer op u te mogen rekenen. Mocht u tussentijds van uw oud-ijzer af willen neem dan contact op met Gerard Barten 0413-291402 of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.