Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

ggd_hartvoorbrabant.jpgOp woensdag 21 november 2007 organiseert de gemeente in samenwerking met de GGD Hart voor Brabant een bijeenkomst over het lokale gezondheidsbeleid in de periode 2008 tot en met 2011.

 

Naast het grote belang dat de gemeente Bernheze hecht aan de gezondheid van haar inwoners, brengt de uitvoering van de Wet collectieve preventie volksgezondheid met zich mee dat de gemeente over een nota lokaal gezondheidsbeleid moet beschikken. De GGD Hart voor Brabant ondersteunt de gemeente met het voorbereiden van deze nota.


Wethouder Donkers, portefeuillehouder volksgezondheid, zit de avond voor. Hij verzorgt een inleiding over lokaal gezondheidsbeleid. Vertegenwoordigers van instellingen en beroepsbeoefenaren zijn voor deze bijeenkomst persoonlijk uitgenodigd. Aan de hand van de verschillende deelprogramma’s willen we discussiëren over de inhoud en speerpunten benoemen. Daarnaast willen we bekijken hoe bijgedragen kan worden aan het verwezenlijken van de verschillende doelstellingen. Voor het gemeentebestuur is het van belang dat er accenten worden aangegeven en prioriteiten worden gesteld.


Wij nodigen u van harte uit om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. De avond vindt plaats in Cultureel Centrum de Pas, De Misse 4 in Heesch en duurt van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur. U kunt zich telefonisch aanmelden bij de heer P. van den Nieuwenhuizen, telefoon (0412) 45 88 88 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Degenen die zich aanmelden voor de bijeenkomst krijgen de concept-nota ‘lokaal gezondheidsbeleid’ thuisgestuurd.