Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Bernhezer gehandicaptenbalStichting “Bernhezer gehandicapten bal” organiseert op 18 oktober een rommelmarkt, in Partycentrum ‘t Maxend te Nistelrode. We zijn op zoek naar kraamhouders die op deze gezellige rommelmarkt een kraam willen huren voor 10 euro.

Het Bernhezer gehandicapten bal is een organisatie die op de eerste zondag van november haar jaarlijks terugkerend evenement het “verkleedbal” voor gehandicapten organiseert. Dit is een feestmiddag voor mensen met een lichamelijke of geestelijke handicap.

Weet je geen raad met de vele waardevolle spulletjes die je toch niet zo maar kan weggooien, geen nood huur dan een kraam voor maar €10,00 . Op zoek naar leuke hebbedingetjes bezoek dan deze gezellige rommelmarkt, een gezellig uitje voor de hele familie.

Mocht deze datum bij u niet uitkomen dan is er op 13 december nog een rommelmarkt.

Partycentrum ’t Maxend heeft een ruime kaart om de innerlijke mens te verwennen voor ieders portemonnee. Deuren gaan open om 9.30 tot 15.00 voor de bezoekers. Voor informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , of bel Tel 0412 61 12 51

Wij hopen u te zien op 18 oktober in: Partycentrum ’t Maxend, Maxend 22 a, 5388 TX te Nistelrode ,